Categorii
Producători
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată

Reguli de confidențialitate - piese de schimb centrale termice

Politica de confidentialitate.
www.piesarom.ro - Magazinul tau de piese de schimb pentru centrale termice.
     
  • S.C  PIESAROM  S.R.L. atesta  faptul ca va respecta  drepturile oferite de Legea nr 677/2001  pentru protectia  persoanelor  cu privire  la prelucrarea datelor cu caracter  personal si cu libera circulatie a acestor date.
  • S.C. PIESAROM S.R.L. asigura  mentinerea sub confidentialitate a  datelor transmise si utilizate in sistemul informational de catre clientii companiei. Aceste informatii  vor putea fi folosite doar in scopuri strict contractuale, confirmarea unor comenzi, transmiterea unor actualizari in legatura cu promotiile existente si  instiintari cu privire la comanda facuta, aceste demersuri fiind realizate doar cu acordul  anticipat al clientului.
  • S.C. PIESAROM S.R.L.  nu utilizeaza  datele dumneavoastra particulare in alte scopuri decat cele contractuale, nu furnizeaza  adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul  si nu comunica mai departe datele dumnevoastra particulare  fara acordul anticipat al dumneavoastra.
  •   Oricarui utilizator i se rezerva  dreptul  de a solicita  stergerea adresei de e-mail din baza de date, trimitand un e-mail la adresa  office@piesarom.ro.
  • Societatea  S.C. PIESAROM S.R.L. nu se face raspunzatoare de caracteristicile (calitatea, continutul sau natura) site-ului care este intr-o conexiune directa cu acest site (conexiune de natura publicitara sau comerciala). Raspunderea pentru aceste site-uri le revine in totalitate  proprietarilor lor.
Continuă